Stir fry de pui cu caju
Posted On August 10, 2016
0
343 Views

O mancare usoara si sanatoasa. Se pot folosi mereu alte legume, in functie de preferinte.
Ingrediente
- 4 bucati piept de pui dezosat, fara pielita, bucati mici
- 1 1/4 cupa supa de pui
- 1 lingura amidon de porumb
- 4 lingurite sos soia, impartite
- 2 linguri ulei de masline, impartit
- 2 cupe varza taiata
- 25 pastai
- 10 bucati sparanghel, taiat bucatele
- 3 bete de telina
- 1/2 ardei gras rosu, taiat fasii
- 2 cepe verzi, taiate bucatele
- 200g muguri de bambus feliati, scursi de zeama
- 1/2 cupa caju
- un varf cutit de paprika
Mod de preparare
- Amestecati foarte bine supa de pui, amidonul de porumb si 3 lingurite sos de soia intr-un vas.
- Incalziti1 lingura ulei de masline intr-o tigaie inalta sau o tigaie wok. Puneti puiul in uleiul incins si gatiti pentru 6-10 minute. Scoateti puiul din tigaie si scurgeti lichidul acumulat.
- Incalziti lingura ramasa de ulei de masline in tigaie la foc mare. Adaugati varza, pastaile, sparanghelul, telina, ardeiul gras rosu, ceapa verde si mugurii de bambus si gatiti pentru 1 minut. Puneti 1 lingurita sos de soia. Continuati sa gatiti pana cand legumele sunt moi, dar crocante, aproximativ 3 minute.
- Adaugati puiul peste amestecul cu varza. Turnati amestecul de supa peste amestecul de pui, reduceti focul la mediu si lasati sa fiarba pana cand sosul se ingroasa. Reduceti focul la minim, adaugati caju si mai lasati 1 minut. Presarati cu paprika.