Somon afumat cu mazare si quinoa
Posted On October 7, 2016
0
251 Views

O reteta plina de vitamine si nutrienti. Extrem de sanatoasa si gustoasa, perfecta intr-o dieta echilibrata. Puteti folosi si frunze de rucola.
Ingrediente
- 200g quinoa spalata si scursa
- 4-6 linguri ulei masline
- sucul de la 1 lamaie
- 600g mazare
- sparanghel
- 4 oua
- 1 mana patrunjel tocat
- 2-3 ridichi taiate in 4
- 300g somon afumat
- 1 sfecla taiata bucatele
Mod de preparare
- Fierbem quinoa in 300ml apa pentru 15 minute. Scurgem restul de apa si adaugam ulei, suc de lamaie, sare si piper cat este inca calda.
- Gatim mazarea si sparanghelul la abur pana cand sunt inmuiate si apoi le introducem in apa rece.
- Fierbem ouale pentru 8 minute si apoi le bagam in apa rece.
- Amestecam patrunjelul, ridichiile si legumele gatite la abur in qunoa. Asezam pestele deasupra si ouale taiate in 4. Presaram bucatele de sfecla deasupra.