Snitele de porc cu lamaie si cimbru
Posted On October 6, 2016
0
247 Views
O reteta usor de inchegat cu un gust incantator. O retea pe care o folosesc cand sunt in pana de idei.
Ingrediente
- 2 x 180g muschi de porc
- 1 ou mare
- 2 linguri faina
- 75g firimituri uscate paine
- coaja de la 1/2 lamaie
- 15g Parmesan ras
- 1 lingura cimbru proaspat tocat
- 300ml ulei vegetal
- 2 maini nasturel pt garnisire
- 1-2 lingurite ulei masline
Mod de preparare
- Batem carnea de porc pana la 1 cm grosime. Le taiem in 2. Asezonam cu sare si piper.
- Batem oul intr-un bol. Presaram faina pe o farfurie. Amestecam firimiturile de paine cu coaja de lamaie, Parmesan, cimbru si sare. Dam feliile de porc prin faina, ou si apoi prin firimituri de paine. Repetam cu celelalte bucati de porc.
- Incingem ulei intr-o tigaie si prajim pentru 2-3 minute pe fiecare parte. Indepartam din tigaie pe servetele absorbante.
- Servim garnisite cu nasturel si stropite cu ulei de masline.