Salata de cartofi cu legume si capere
Posted On October 11, 2016
0
242 Views

Prefer aceasta salata de cartofi fara carne in locul celei cu carne. Este extrem de aromata si imbietoare.
Ingrediente
- 750g cartofi mici
- 1 legatura de praz marunttia
- ridichi taiate in bete mici
- 1 lingura capere
- 2 linguri mustar
- 1 lingura otet vin alb
- 3 linguri ulei masline
- 2 linguri arpagic maruntit
- 2 linguri patrunjel maruntit
Mod de preparare
- Fierbem cartofii in apa sarata, clocotita pana cand sunt moi; scurgem si racim usor. Taiem in cuburi intr-un bol. Peste, punem prazul, ridichile si caperele.
- Intr-un vas mic, amestecam mustarul, otetul si uleiul de masline, impreuna cu sare si piper.
- Turnam dressingul peste amestecul de cartofi, adaugam patrunjelul si amestecam usor. Servim la temperatura camerei.