Salata Caesar suprema
Posted On September 8, 2016
0
186 Views

O salata bogata, gustoasa si simpla cu ansoa. Un preparat care se serveste cu paine italieneasca.
Ingrediente
- 6 catei de usturoi feliati
- 3/4 cani maioneza
- 5 fileuri ansoa
- 6 linguri Parmesan ras, impartite
- 1 lingurita sos Worcestershire
- 1 lingurita mustar Dijon
- 1 lingura suc lamaie
- sare dupa gust
- piper dupa gust
- 1/4 cana ulei masline
- 4 cani cubulete paine veche de o zi
- 1 capatana salata, rupta in bucatele
Mod de preparare
- Pisam 3 catei de usturoi si ii amestecam intr-un bol cu maioneza, ansoa, 2 linguri Parmesan, sos Worcestershire, mustar si zeama de lamaie. Asezonam cu sare si piper. Bagam la frigider pana cand suntem gata sa o folosim.
- Incalzim ulei intr-o tigaie mare la foc mediu. Taiem cei 3 catei de usturoi ramasi in sferturi si ii gatim pana se auresc. Ii scoatem din tigaie. Adaugam painea in uleiul incins si o prajim pana se aureste si ea. Indepartam pe o farfurie si asezonam cu sare si piper.
- Punem salata intr-un bol mare. Adaugam dressingul, restul de Parmesan si painea.