Rosii coapte cu couscous
Posted On October 12, 2016
0
212 Views

O gustare usoara si suculenta, simplu de pregatit. Perfecta pentru zile insorite.
Ingrediente
- 225g couscous
- 4 rosii injumatatite
- 2 linguri harissa
- 2 lingur ulei masline extra-virgin
- sucul de la 1 lamaie
- 20g frunze menta maruntite
- sare si piper dupa gust
- 75g muguri de pin prajiti
Mod de preparare
- Incalzim cuptorul la 220 grade C. Pregatim couscousul conform instructiunilor de pe ambalaj si dam deoparte.
- Punem rosiile pe o tava si picuram sos harissa peste. Bagam la cuptor pentru 10-12 minute pana cand se inmoaie.
- Intre timp, amestecam couscousul pregatit cu ulei de masline, suc de lamaie si menta. Asezonam cu sare si piper proaspat macinat.
- Punem couscous pe 4 farfurii si punem cate 2 rosii coapte. Imprastiem muguri de pin si picuram cu ulei de masline.