Porc stroganoff cu coniac
Posted On November 16, 2016
0
369 Views
O reteta gustoasa si satioasa, ce inlocuieste carnea de vita cu cea de porc. Eu o prepar foarte des in perioadele mai reci de toamna si iarna. Se serveste pe pat de orez.
Ingrediente
- 1 lingura ulei masline
- 4 felii umar de porc, cubulete
- 1 lingura faina
- 1 catel de usturoi zdrobit
- 2 lingurite paprika
- 100ml brandy
- 1 bat telina
- 300g praz maruntit
- 1 lingura cimbru
- 300ml supa pui
- 150ml smnantana
Mod de preparare
- Inclzim cuptorul la 170 grade C.
- Incalzim uleiul intr-o tigaie, dam porcul prin faina si prajim pentru 4-5 minute. Adaugam usturoiul si paprika si mai lasam pentru 30 secunde,
- Turnam brandy si gatim pana cand se reduce la jumatate. Adaugam telina, prazul, cimbrul si supa si aducem la punctul de fierbere. Transferam intr-un vas termorezistent, acoperim si gatim pentru inca 2 ore sau pana cand se fragezeste.
- Turnam smanatana, asezonam si servim.