Tagliatelee cremoase cu fasole verde, broccoli si usturoi
Posted On October 20, 2016
0
300 Views

O reteta simpla si gustoasa, cu un sos cremos, perfecta pentru serile din saptamana cand nu avem timp de gatit ceva complex.
Ingrediente
- 300g paste tagliatelee
- 110g fasole verde, taiata in jumatate
- 110g broccoli
- 25g unt
- 1 dovlecel feliat
- 250g crema branza cu usturoi
- 4 linguri lapte
- sare si piper negru dupa gust
- 25g muguri pin prajiti(optional)
Mod de preparare
- Aducem o cratita cu apa sarata la punctul de fierbere si gatim pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.
- Adaugam fasolea verde si broccoli in ultimele 5 minute ale gatirii. Scurgem bine.
- Intre timp, topim unt intr-o tigaie si prajim dovlecelul la foc mediu-mic timp de 4-5 minute. Adaugam crema de branza si laptele si amestecam usor pana cand se topste. Asezonam dupa gust.
- Pentru servire, amestecam pastele cu sosul si servim in boluri. Presaram fiecare portie cu muguri de pin.