Goujon de peste
Posted On September 29, 2016
0
527 Views

O reteta de peste dat prin firimituri de paine si bagat la cuptor. Delicios alaturi de un sos de mango si lime.
Ingrediente
- 4 fileuri de peste alb de aproximativ 85g fiecare
- 50g faina
- 2 oua mari
- 200g firimituri de paine uscata
- 4 linguri pudra curry
- 1/2 lingurita sare de mare
Mod de preparare
- Taiem fileurile de peste in 12 bucati fiecare. Intr-un bol, punem faina si o asezonam cu sare si piper.
- Batem ouale intr-un vas mediu. Presaram jumatate din firimiturile de paine intr-un bol si adaugam jumatate din pudra de curry. Dam pestele prin faina, apoi prin ou si firimituri de paine. Repetam cu celelalte jumatati de ingrediente.
- Intr-o tava, punem hartie de copt si asezam pestele stropit bine cu ulei si sare si piper.
- Incalzim cuptorul la 220 grade C si coacem pentru 8-10 minute.