Cod la cuptor cu varza kale cremoasa si cartofi
Posted On October 29, 2016
0
248 Views

O reteta usor de preparat, sanatoasa si incantaoare. Aceasa este modalitea mea preferat de a servi codul.
Ingrediente
- 260g fileuri de cod
- 1 varf cutit fulgi chilli
- 300g cartofi noi, feliati
- 250g varza kale matruntita
- 2 lingurite mustar
- 150g smantana grasa
Mod de preparare
- Incalzim cuptorul la 200 grade C. Punem codul intr-o tava de copt si il asezonam si presaram cu fulgi de chilli. Bagam la cuptor pentru 15 minute.
- Intre timp, fierbem cartofii in apa timp de 7 minute sau pana cand sunt gata. Scurgem bne.
- Adaugam mustarul si smantana intr-o cratita si gatim pentru 1 minut. Adaugam cartofi si varza kale taiata si incalzim bine. Asezonam dupa gust si servim deasupra codului.