Bruschetta cu branza de capra si sos de coacaze
Posted On November 11, 2016
0
208 Views

Un antreu vegetarian pe care il pregatesc la mesele cu familia si prietenii. Este preferatul tuturor.
Ingrediente
- 150ml otet de mere
- 3 cepe esalote maruntite
- 200g zahar brun
- 5g ghimbir ras
- 1/4 lingurita scortisoara
- 1/4 lingurita sare
- 250g coacaze
- 125g branza capra
- 4 felii paine sourdough
- frunze de rucola pt decorat
Mod de preparare
- Punem otetul intr-o cratita de marime medie impreuna cu ceapa, zaharul, ghimbirul, scortisoara si sare. Aducem la punctul de fierbere si lasam pentru 5 minute.
- Adaugam coacazele si fierbem incetisor, invartind des pentru 15 minute sau pana cand capata consstenta unui gem. Asezonam cu piper si punem intr-un borcan cald, sterilizat, cu capac si lasam la racit.
- Imprastiem branza deasupra feliilor de paine prajita si punem deasupra 1 lingurita sos. Decoram cu frunze de rucola si picuram putin ulei de masline daca dorim.